2010 m. rugsėjo 10 d., penktadienis

Ruduo - varžybų metas

Pusantro mėnesio be varžybų pailsėję Klaipėdos lengvaatlečiai pasiruošę rudens iššūkiams.
Jau šiandien pakovoti dėl Klaipėdos Olimpiečių J.Putinienės, B.Viluckio ir L.Grinčikaitės taurių susirinks atletai ne tik iš Klaipėdos, bet ir iš aplinkinių rajinų. Užsiregistravo dalyvauti ir vilnietis Darius Aučyna (šuolis į tolį), šių metų Šiaurės ir Baltijos šalių čempionato 2-os ir 3-ios vietų laimėtojas, kūjo metimo treneris iš Rokiškio R.Šinkūnas, perspektyvi sprinterė iš Pasvalio Irma Mačiukaitė, o su Marijampolės "Sūduvos" komanda atvyksta ir pirmųjų Jaunimo olimpinių žaidynių 5-os vietos laimėtojas kūjo metikas Martynas Šedys.

Jau kitą savaitę Klaipėdos sporto klubas "Nikė" išvyksta į Italijos Rieti miestą dalyvauti Europos jaunimo klubų čempionate.

Rugsėjo 25-ąją Jurbarke vyks tradicinės lengvosios atletikos varžybos "Jurbarkas 2010".

O bėgikai turės daug galimybių pasireikšti ir bėgimuose plentu bei kroso trasose. Net keturi Lietuvos čempionatai ir vienos taurės varžybos yra suplanuotos LLAF kalendoriuje šį rudenį. Rugsėjo 4 dieną jau įvyko Lietuvos 10 km bėgimo plentu čempionatas. Šį savaitgalį - rugsėjo 12 dieną Vilniaus maratonas vykdo ir Lietuvos maratono bėgimo čempionatą. Rugsėjo 25 dieną Nidoje vyksiančio pusės maratono bėgimo programoje bus vykdomas ir šios distancijos pusės maratono čempionatas, o spalio 9 dieną Smiltynėje vyksiančio "Gintarinės Jūrmylės" bėgimo metu įvyks ir Lietuvos rudens kroso bėgimo čempionatas ir jaunimo pirmenybės. Rugsėjo 28 dieną Klaipėdoje bus surengtas miesto krosas "Vakarų ekspreso" taurėms laimėti, o spalio 2-3 dienomis Palangoje įvyks Lietuvos moksleivių rudens kroso bėgimo taurės varžybos. Tad bėgikai, pasispustykite padus!!!

M.Šedys su savo tėvu ir treneriu Arvydu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą